Referenties

algemene-voorwaarden

Wij werken onder andere voor:

Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze klanten als met onze leveranciers. Onze leveranciers worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden naar onze klanten.

AP Nederland is gespecialiseerd in seriematige draad- en kabelassemblage, apparaten- en besturingskastenbouw, assemblage van mechanische producten en het produceren van OEC energielijsten (PDU's).

In nauwe samenwerking met tal van onze opdrachtgevers worden verschillende producten via onze productielijnen en volgens specificatie van de klant vakkundig geassembleerd. De combinatie techniek, lean denken & doen en know-how resulteert in een maximaal toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Tvilight B.V. is marktleider in draadloze lichtregelsystemen waarbij openbare (straat)verlichting op afstand beheerd kan worden.

Onze producten zijn gebaseerd op gepatenteerde sensortechnologie en bieden licht op maat. Dit betekent: de juiste hoeveelheid licht waar en wanneer het nodig is. Deze oplossing is geschikt voor zowel conventionele (PLL, SON, HID) verlichting als nieuwe LED lampen. Onze systemen verminderen energieverbruik tot 80% en onderhoudskosten tot 50%.

Bright Spark ontwikkelt duurzame, effectieve en kostenbesparende waterbehandelingsinstallaties voor een internationale markt.

De trots van ons bedrijf is onze 2B Sure desinfecteertechniek. Deze bestrijdt op basis van anodische oxidatie, ook wel bekend als elektrolyse, bacteriën en virussen in drinkwater. De desinfecteertechniek kent vele toepassingen waar uiteenlopende afnemers dankbaar gebruik van maken.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van wapeningsstaalproducten en het verwerken van wapeningsstaal op de bouwplaats zijn wij een zeer deskundige partner voor onze relaties.

In de verschillende toepassingsmogelijkheden en de diverse technieken zijn wij door de jaren heen steeds efficiënter geworden en passen wij onze kennis toe in de grond, weg- en waterbouw, de utiliteit- en woningbouw zowel in binnenland als internationaal.

De Moba Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld.

Het doel van Moba is om wereldwijde oplossingen aan te bieden en tegelijkertijd dicht bij de klanten te staan. Om dit te verwezenlijken worden op meerdere locaties producten ontwikkeld, geproduceerd, verkocht en – het belangrijkste – service verleend.

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener met een coöperatieve grondslag.

De Rabobank Groep is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten ze zich vooral op de food- en agribusiness.

Lely, opgericht in 1948, richt zich op een duurzame, winstgevende en aangename toekomst in de agrarische sector.

Lely is al vele jaren marktleider in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen.

Gasunie is een Europees gasinfrastructuurbedrijf. Zij verzorgen het transport van aardgas en groen gas in Nederland en Noord- Duitsland.

Al hun activiteiten zijn erop gericht de markt te faciliteren. Dit varieert van het verzorgen van gastransport tot het aanleggen van nieuwe infrastructuur. Van het deelnemen in internationale projecten tot het ontwikkelen van nieuwe diensten.

Hoza ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar rolcontainers, roll-ins, dollies en andere logistieke middelen die de aan- en afvoer van producten in bedrijven op rolletjes laten lopen.

Hoza heeft door de jaren heen zowel op eigen initiatief als op verzoek van relaties een groot assortiment aan logistieke middelen ontwikkeld.

Hoza staat voor ‘common sense in logistic solutions’.