Pick & Place

algemene-voorwaarden

Rapid-protohandling wordt bij Impactions geheel "in-huis" uitgevoerd. Het hebben van een eigen gecertificeerde pick & place machine zorgt voor snel, betrouwbaar en betaalbaar maken van prototype en het vervaardigen van kleine series.

Testen, controle en uitlevering zijn daardoor kwaliteits geborgd. Geen tussenschakels die voor ruis en vertraging kunnen zorgen. Alles in één hand! Dat maakt Impactions tot een goede partner.

Ontwikkeling & Engineering
Heeft u een idee of zelf al een product ontwikkeld, en de intentie dit (succesvol) op de markt te introduceren, dan is Impactions hiervoor een geschikte partner. Door onze ervaring en eigen gecertificeerde pick & place machine kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit garanderen. Impactions kijkt met u naar de mogelijkheden om een idee om te zetten naar een goed ontwikkeld product.

Impactions heeft ervaring op de volgende gebieden:
  • Lay-outen van PCB's
  • Ontwikkeling, ontwerp en engineering van PCBA's, behuizingen en systemen
  • Re- design
  • New product introduction, ook wel NPI
  • Value engineering
  • DFx, ook wel Design for Excellence: Manufacturability, Testability en Cost Effectiveness
  • Begeleiding van certificering
Heeft u vragen over een bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Pick & Place PCB's
Impactions is dé partner die u ondersteunt bij het ontwikkelen en introduceren van uw product. Na overleg wordt er gestart met de productie van een prototype. In het proces van Value Engineering bedienen wij u graag. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar functionaliteit, de kwaliteit en de kosten, zodat dit goed op elkaar, en de verwachtingen, aansluit.

Impactions beschikt over een eigen protoshop waar het product wordt gebouwd, getest, geevalueerd en gewerkt wordt aan productverbetering en produceerbaarheid.